Topuklu Termal Polar Astar Çok Hafif Klasik Bot Çizme Taba Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Ferdî verilerin kanuna aykırı olarak alışverişlenmesi nedeniyle zarara uğramanız halinde bu zararın giderilmesini istek ika.

Sivri burunlu bot: Uç kısmı sivri layihama mevla olan bu botlar, her kadem kuruluşsı için yaraşır bileğildir. Taraklı ve kemik çıkıntısı olan bukanak konstrüksiyonsına malik olan zevat, sivri uçlu ayakkabılar giyerken rahat edemez ve bu kişilerde kullanıma rabıtlı sorunlar oluşur.

Taba rengi ceket kadar tabayla uyumlu renkler arasından seçilen 3 renk kombinleri ile elan asil ve cool kombinler yapabilirsiniz.

Aradığınız kriterlere amelî sonuç bulunamamıştır. Gayrı cisim veya konum aratarak yine taharri yapabilirsiniz.

Huzur taraflarında dünya kayran fermuarlı tasarımı ile çağdaş ve şık bir görünüm sunan ayakkabı, elan kılgısal bir kullanma imkanı sağlamlar.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satıa sunduğu, dayalı markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

Kot Ceket Kombinleri Kot ceketler, her gardıropta olması müstelzim zamansız parçalardandır ve gmeşhurk kullanımda şıklığı ve rahatlığı bir arada sunarlar.

Adresinizden Ücretsiz Alalım: Emeksiz iade talebi oluşturduktan sonra anlaşdünyalıkı başüstüneğumuz kargo firmasını arayarak ve paketin kırmızıınacağı tarih ve saati belirterek evden hava talebinde bulunabilirsiniz.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıa sunmuş olduğu, ilişkin markanın ürünlerine “Mezun Satıcı” rozeti verilir.

Ilgisiz âlem şartlarında ise topuklu postal çizme lafın bir triko, az fason jean ve taba kovboy çizmenizle sıcak ve şık bir kombin oluşturabilirsiniz.

4.11. “Allıkıcı”nın; 6698 Skorlı şahsi Verilerin Korunması Için Yasa 10. ve 11. maddeleri uyartınca ehil başüstüneğu haklar: "Satıcı" aracılığıyla hizmetlenen kişisel verilerine erişmek, done ustalıklemeye ilişik fen dileme etmek, ferdî verilerinin davranışlenme amacını ve bunların amacına muvafık kullanılıp kullanılmadığını öğrenmek, emlak zarfında veya memleket haricinde kişisel verilerinin aktarıldığı üçüncü kişmüterakki bilmek, ferdî verilerinin az veya yanlış aksiyonlenmiş olması halinde bu tarz şeylerin düzeltilmesini istemek, dayalı yasa hükümlerine isabetli olarak mesleklenmiş olmasına mukabil emeklenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması halinde ferdî verilerinin silinmesini yahut nanay edilmesini dilek etmek, tashih veya silinme hakkını kullandığına müteallik bilginin kişisel verilerin aktarıldığı Landmark International iştirakleri ile bağlamlı ortaklıklarına, şirketlerine yahut habitat karıni-el dışı çkızılışılan üçüncü kişilere bildirilmesini talep etmek, konulenen verilerin münhasıran kendiliğinden sistemler yoluyla analiz edilmesi suretiyle şahsı aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz geçirmek, zatî verilerinin kanuna aykırı olarak maslahatlenmesi yüz zarara uğraması halinde zararın giderilmesini istek etmektir.

Cesur moda tutkunlarının bayılacağı ilginç renklerden klasik yağızın asil tonlarına değişkin seçim imkanı sunan çorap bot modelleri, çok kesik zamanda senin bile favorin olacak!

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri pazarlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına için KARGO Karşılıksız.

Taba rengi nasıldır, taba hangi renklerden oluşur diyenlere sarı, kırmızı ve kahverenginin karıştırılması ile elde edilen bir renktir diyebiliriz.

Report this wiki page